Tømrer i Skanderborg - Alt i tømrerarbejde

Aage Wegener & Søn A/S er din professionelle tømrer i Skanderborg og omegn. I kraft af vores størrelse har vi kapacitet til at løse såvel små som store avancerede projekter indenfor ombygning, renovering og nybygning – al tømrerarbejde løser vi med fokus på bedste kvalitet. Vi har bl.a. stor erfaring som tømrer fra Århus og Skanderborg, men varetager selvfølgelig også opgaver i andre dele af Østjylland.

 

Erfaren tømrer og håndværksvirksomhed

Søger du en erfaren og seriøs tømrer til at løse din næste byggeopgave? Så står vi klar hos Aage Wegener & Søn A/S. Vi løser alle tømreropgaver med fokus på engagement og kvalitetsarbejde.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garantiordningen. Det er din sikkerhed for godt kvalitetsbyggeri.

 

Godt tømrerarbejde holder længe

Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere for at sikre, at de har den nyeste viden og de bedste kompetencer inden for tømrerfaget. Dermed holder vi fast i den tradition som virksomheden har vokset sig stor på – godt håndværk holder længe.

Som tømrer er vi stolte fagmænd, og vores forretningsfundament er baseret på kvalitet og stolthed ved godt arbejde. Årelang erfaring er en arv, der ikke kan gøres op i penge, men måles på resultater og det efterhånden meget brede felt af kompetencer.

 

Kan vi hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din tømreropgave? Så kontakt Aage Wegener & Søn A/S i dag på tlf. 86 52 05 99 for et uforpligtende tilbud.

 

Vi påtager os gerne opgaver indenfor f.eks.:

  • Nybygning af enhver art, for såvel virksomheder som private
  • Alle former for renoveringsopgaver
  • Tagarbejde
  • Dør- og vinduesudskiftning
  • Lydisolering
  • Efterisolering
  • Murerarbejde

Aage Wegener & Søn A/S tilbyder desuden energivejledning, og har mange års erfaring som kloakmester og entreprenørKontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.


Michael Nielsen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz
Top