Murerarbejde

Murerarbejde til privat og erhverv

Hos Aage Wegener & Søn har vi stor erfaring med murerarbejde. Fra vores virksomheds opstart i 1912 har vi leveret murerarbejde af høj kvalitet til private og erhverv. Vi kan varetage en bred vifte af murerarbejde – og vi påtager os gerne udfordringer inden for nybygning, tilbygning eller enhver anden form for renoveringsopgave. Vores ydelser omfatter blandt andet badeværelser, fliser, klinker, pudsearbejde og opmuring for alle kunder i Skanderborg og omegn. Kontakt os i dag og hør mere!

slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide

Godt håndværk

Vi går op i at levere godt håndværk i al vores murerarbejde. Vi kombinerer derfor traditionelle metoder med nye teknikker for at levere professionelle løsninger. Vi er effektive og grundige i hvert projekt.

Som din foretrukne murer i Skanderborg og omegn er vi ikke blot eksperter i at arbejde med materiale – vi forstår os også på det æstetiske. Vi skaber smukke løsninger uden at gå på kompromis med funktionalitet. Vi varetager stort set alt murerarbejde og har et kreativt syn på reparation og renovering.

Vi er din murermester

Vi ved, at ethvert byggeprojekt er unikt, uanset om det er en privat bolig eller en erhvervsejendom. Derfor har vi altid dine ønsker og behov med i arbejdsprocessen.

For private kunder kan vi skabe trygge hjem, hvor hvert rum er formet af personlige ønsker og behov. For virksomheder leverer vi funktionelle arbejdsrum, der styrker arbejdsglæden og produktiviteten.

Vi er stolte af at være murermestre for både private og erhverv i Skanderborg – og vi ser frem til at skabe en holdbar løsning til netop dit byggeprojekt. Udfyld vores kontaktformular nedenfor, send en mail post@aage-wegener.dk eller giv os et kald direkte på tlf. 86 52 05 99. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring mig op

Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt

billede