Murerarbejde i Skanderborg - Din lokale murer

Aage Wegener & Søn A/S er din lokale murer i Skanderborg og omegn. Vi har haft murerske, mørtel, mursten og teglsten mellem hænderne siden 1912. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af.

Årelang erfaring som murer er en arv, der ikke kan gøres op i penge, men måles på resultater og det efterhånden meget brede felt af kompetencer.

 

Din lokale murer klarer alle opgaver

Avanceret murerarbejde er for os spændende opgaver, for vi holder af nye udfordringer. Og da vi har stor erfaring at trække på, kan vi arbejde os frem til en løsning på selv de mest komplicerede opgaver. Men vi er svære at imponere, for vi har prøvet det meste. Vi har allerede hjulpet mange kunder som murer i Skanderborg og Århus.

Vi er ikke for store til det mindre murerarbejde og ikke for lille til store opgaver.

 

Din tilfredshed

Hos Aage Wegener & Søn A/S sætter stor stolthed i at være dygtige fagmænd inden for murerarbejde, der forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger. Vi holder dine behov og ønsker i fokus gennem hele processen og overholder altid aftalte betingelser og leveringstider.

Vi holder os opdateret på det nyeste materiel og den nyeste teknologi inden for branchen, så vi kan sikre vores kunder det bedste resultat.

 

Kan vi hjælpe dig med murerarbejde?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit murerarbejde? Så kontakt Aage Wegener & Søn A/S på tlf. 86 52 05 99 for et uforpligtende tilbud.

 

Vi påtager os gerne mureropgaver indenfor f.eks.:

  • Nybygning af enhver art, for såvel virksomheder som private
  • Alle former for renoveringsopgaver
  • Lægning af tag
  • Omfugning
  • Flise- og klinkearbejde
  • Udvendig facadearbejde, efterisolering, puds mv.

Aage Wegener & Søn A/S tilbyder desuden alt inden for tømrerarbejde og energivejledning, og har mange års erfaring som kloakmester og entreprenørKontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.


Michael Nielsen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz
Top