Murerarbejde i Århus og Skanderborg - Din lokale murer

Aage Wegener & Søn A/S har haft murerske, mørtel, mursten og teglsten mellem hænderne siden 1912. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af.

Årelang erfaring som murer er en arv, der ikke kan gøres op i penge, men måles på resultater og det efterhånden meget brede felt af kompetencer.

 

Din lokale murer klarer alle opgaver

Avanceret murerarbejde er for os spændende opgaver, for vi holder af nye udfordringer. Og da vi har stor erfaring at trække på, kan vi arbejde os frem til en løsning på selv de mest komplicerede opgaver. Men vi er svære at imponere, for vi har prøvet det meste. Vi har allerede hjulpet mange kunder som murer i Århus og Skanderborg.

Vi er ikke for store til det mindre murerarbejde og ikke for lille til store opgaver.

 

Din tilfredshed

Vi sætter stor stolthed i at være dygtige fagmænd inden for murerarbejde, der forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger. Vi holder dine behov og ønsker i fokus gennem hele processen og overholder altid aftalte betingelser og leveringstider.

Vi holder os opdateret på det nyeste materiel og den nyeste teknologi inden for branchen, så vi kan sikre vores kunder det bedste resultat.

 

Kan vi hjælpe dig med murerarbejde?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit murerarbejde? Så kontakt Aage Wegener & Søn A/S på tlf. 86 52 05 99 for et uforpligtende tilbud.

 

Vi påtager os gerne opgaver indenfor f.eks.:

  • Nybygning af enhver art, for såvel virksomheder som private
  • Alle former for renoveringsopgaver
  • Tagarbejde
  • Omfugning
  • Flise- og klinkearbejde
  • Udvendig facadearbejde, efterisolering, puds mv.

Michael Nielsen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz
Top