Om os

SIDEN 1912

Aage Wegener & Søn A/S blev grundlagt i 1912 og er dermed et af Skanderborgs ældste firmaer. Vi udfører alle typer bygningsopgaver i såvel  hovedentreprise som fagentrepriser.


Kontakt os

Michael Elleby Nielsen
Mobil: 30 94 30 00
Mail: mn@aage-wegener.dk

Heraf har vi egenproduktion inden for bl.a. 

Der kan således drages stor fordel af firmaets sammensætning i samarbejdet mellem såvel de interne afdelinger som de eksterne samarbejdspartnere. Dette er med til dels at sikre en kontinuitet i arbejdsopgaverne, dels at garantere en præcision, der hver gang spores i det færdige resultat.

Enhver opgave håndteres med største omhu og professionalisme uanset størrelse. Dette har været med til sikre den topkvalitet som har kendetegnet Aage Wegener & Søn A/S gennem alle årene og som har sikret firmaet en solid og trofast kundekreds.

Firmaet har gennem alle årene fulgt udviklingen og er derfor i dag en moderne virksomhed med veluddannede medarbejdere, der kan levere et gedigent stykke håndværksmæssigt arbejde og som er i stand til at følge sagen til dørs. Alle opgaver er omfattet af vores kvalitetssikring og ved afslutning af det udførte arbejde udleveres drifts- og vedligeholdelses vejledninger efter ønske.

VI VÆRNER OM VORES MEDARBEJDERE. 
Rammerne omkring arbejdsdagen er et godt og sundt arbejdsmiljø, som vi til stadighed søger at forbedre. Vi stiller derfor store krav til f.eks. sikkerheden på vores byggepladser. Derudover søger vi at styrke medarbejdernes trivsel via vores personaleforening, der i løbet af året indbyder til forskellige arrangementer. Dette gavner motivationen og smitter af på produktet, nemlig det udførte arbejde.

For at sikre at firmaets medarbejdere til stadighed er opdateret med den nyeste viden og kompetence bruger Aage Wegener & Søn A/S de nødvendige ressourcer på kurser og videreuddannelse.

AAGE WEGENER & SØN A/S ER NATURLIGVIS MEDLEM AF DANSK BYGGERI OG ER DERMED OMFATTET AF BYG’S GARANTIORDNING SOM ER EN EKSTRA SIKKERHED FOR KUNDEN.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af BYG’s garantiordning

Ring mig op

Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt

billede