Totalentreprise af høj kvalitet

Aage Wegener & Søn A/S har gennem alle årene udført byggerier, af varierende størrelse, i totalentreprise. 
Ved opgaver udført i totalentreprise udarbejder vi, i samarbejde med kunden, et bygge program som beskriver ønsker og krav til det færdige byggeri.

Herefter tager vi kontakt til de nødvendige samarbejdspartnere, som f.eks. arkitekter, ingeniører samt underentreprenører. Vi sørger ligeledes for at indhente nødvendige tilladelser og styrer dermed hele byggesagen fra start til det færdige projekt.

 

Lad os komme med et tilbud på totalentreprise

Ved at lade os udføre byggeopgaven i totalentreprise opnår kunden at byggeprocessen, dvs. både projektering og udførelse, bliver mere sammenhængende og at hele byggesagen, herunder styringen af de enkelte underentrepriser, håndteres professionelt. Dermed opnås også at ansvar og garanti, er samlet ét sted.

Aage Wegener & Søn A/S afgiver gerne fast og uforbindende tilbud på udførelse i totalentreprise, lige som vi gerne deltager i konkurrence projekter.

Aage Wegener & Søn A/S tilbyder desuden alt inden for murerarbejde, tømrerarbejde og energivejledning, og vi har også mange års erfaring som entreprenør og kloakmester.
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.


Michael Nielsen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz
Top