Nyt tag Skanderborg - Professionelt tagarbejde

Nyt tag og tagarbejde i Skanderborg og Århus

Søger du en kompetent leverandør af veludført tagarbejde? Vi lægger nyt tag og laver andet tagarbejde i Skanderborg og omegn. Hos Aage Wegener & Søn har vi et bredt kompetencegrundlag, der gør, at vi kan udføre en række forskellige arbejdsopgaver. Det gælder eksempelvis, hvis du skal have ordnet dit tag - et område, vi gerne betegner os som eksperter inden for. Vi udfører gerne komplette renoveringer af tage, der holder dem fri for svamp, fugt samt andre skader. Derudover er et nyt tag naturligvis en æstetisk fornøjelse.

 

Kyndig rådgivning i forbindelse med nyt tag

Vi stiller gerne vores lange erfaring inden for branchen til rådighed, når du skal bestemme dig for hvilket tag, der fremover skal pryde solsiden af din bygning. Vi er eksperter i at finde tage, der matcher ejendommen, hvorfor vi altid indleder en opgave med en samtale. Med henblik på at skabe en transparent oplevelse, vil tæt dialog kendetegne hele forløbet med os. 

Vi er medlemmer af Dansk Byggeri, som er vores kunders garantiordning. Vi udfører altid arbejde i absolut topkvalitet, men vi ønsker samtidig at skabe fuld tryghed for vores kunder i deres valg. Derfor garanterer vi herigennem for økonomisk dækning ved byggesjusk, fejl og mangler.

 

Vil du vide mere om vores tagarbejde?

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på tagarbejde i din bolig, ejendom eller andet, er du velkommen til at ringe på telefon 86 52 05 99. Vi udfører gerne tagarbejde for private kunder, virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus, Skanderborg og omegn. Vi glæder os til at hjælpe dig til et sundere og flottere tag!

 

Udover renovering af tag og andet tagarbejde, kan vi tilbyde komplette løsninger inden for bl.a.


Michael Nielsen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz
Top