Kloakmester Skanderborg - Alt i kloakarbejde

Hos Aage Wegener & Søn A/S har vi flere års erfaring som kloakmester, hvor vi blandt andet har udført forskellige renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker. Vi har veluddannede medarbejdere, som sikre, at kunden altid får udført et stykke kvalitetsarbejde som er fremtidssikret. Vi løser alle opgaver efter fagets regler, og vores kunder er omfattet en garantiordning, som dækker eventuelle tag som følge af mangelfuldt kloakarbejde.

 

Autoriseret kloakarbejde af kloakmester

Aage Wegener & Søn A/S er autoriseret kloakmester, som betyder, at vi kan udføre alle former for kloakarbejde. Vi varetager blandt andet opgaver inden for drænarbejde, TV inspektion samt andre kloakopgaver, såsom tilstoppet afløb, kloakrensning og forsikringsskader. Som kloakmester håndterer vi både udvendig og indvendig kloakarbejde for private og erhvervsdrivende.

 

Har du problemer med kloakken?

Hvis du oplever problemer med dit afløb og din kloak, kan du kontakte os på telefon 86 52 05 99. Vi står også klar til at rådgive dig uanset om det er en lille eller stor opgave, hvis du har brug for hjælp. Du kan også tjekke vores hjemmeside og se, hvad vi ellers tilbyder f.eks. murerarbejde, tømrerarbejde og entreprenørarbejde. Selvom at virksomheden er beliggende i Skanderborg, varetager vi også opgaver i Aarhus og omegn samt resten af Danmark.


Michael Nielsen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz
Top