Autoriseret kloakmester

Kloakmester i Skanderborg

Hos Aage Wegener & Søn har vi stor erfaring som kloakmester inden for kloakarbejde til erhverv og private. Vi leverer hurtige og effektive løsninger ved problemer med dit kloaksystem. Med års erfaring og et dygtigt hold af specialister er vi din sikre partner, uanset om du står over for en mindre reparation eller en omfattende kloakrenovering. Vi varetager blandt andet:

  • Inspektion af kloaksystemer
  • Rensning af kloaksystemer
  • Reparation af kloaksystemer
  • Og meget mere...

Vi betjener både private og erhvervskunder fra Skanderborg og omegn. Tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål.

slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide

Kloakarbejde med sikker problemløsning

Kloakproblemer kan have mange konsekvenser på din bolig eller virksomhed. Derfor er det vigtigt, at man handler i tide. Vi har den nødvendige teknologi til at inspicere og undersøge dit kloaksystem for lækager og andre fejl, som kan føre til skader, overløb, lugtgener eller lignende. Vi rykker ud med kort varsel, hvis du skulle have et akut problem med kloakken. Som lokal kloakmester er vi pålidelige, uanset hvilken udfordring du står overfor.

Kontakt os i dag

Hvad end du har brug for akut assistance eller blot ønsker at få kloaksystemet set efter, står vi klar til at hjælpe hos Aage Wegener & Søn. Kontakt os i dag på tlf. 86 52 05 99 eller send os en e-mail på post@aage-wegener.dk, så finder vi sammen frem til den rette løsning. Vi ser frem til at hjælpe dig som kloakmester i Skanderborg.

Ring mig op

Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt

billede