Din entreprenør i Skanderborg og omegn

Aage Wegener & Søn A/S er din lokale entreprenør i Skanderborg og omegn. Hos Aage Wegener & Søn har vi i mange år udført entreprenøropgaver inden for jord-, kloak- og betonarbejde. Vi tager hånd om dit projekt i hoved- eller totalentreprise og følger det fra start til slut.

Vores erfaring sikrer os et stort knowhow og et grundigt kendskab til lokale forhold, hvilket i mange tilfælde er nødvendigt ved renoveringsopgaver.

Som entreprenør påtager vi blandt andet opgaver indenfor f.eks.:

  •          Betonarbejde såsom fundamenter, støttemure, terrændæk o.l.
  •          Brolægning af terrasser, fortove, p-pladser m.m.
  •          Mindre gravearbejder.
  •          Alle former for kloak- og drænarbejde.
  •          TV inspektion af kloakledninger op til 160 mm.

Sætter du os på din opgave, er du altid sikret et godt resultat til tiden. Vi bl.a. stor erfaring med at arbejde for både privatpersoner, virksomheder, institutioner og boligforeninger i Skanderborg og Århus men varetager selvfølgelig også opgaver i andre dele af Østjylland.

 

En entreprenør med kvalitet og service i højsædet

Aage Wegener & Søn er en kvalitetsbevidst virksomhed, og vi går langt for at sikre, at du som kunde hos os får et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet til den aftalte tid.

Kvalitet og fremtidssikrede løsninger til vores kunder har altid været i højsædet, og dette opnås ved en veluddannet og engageret medarbejderstab.

Vi er stolte fagmænd, og vores store fokus på kvalitetsarbejde gør, at vi er det rigtige valg for dig, der ønsker god og professionel hjælp til både små og store entreprenøropgaver.

 

Vi er autoriseret kloakmester og medlem af Dansk Byggeri

Som professionel kloakmester er vi godkendt til at udføre alle former for kloakarbejde. Desuden er vi også medlem af Dansk Byggeri, som er din garanti for, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag på tlf. 86 52 05 99 og få en snak om jeres næste projekt.  

 

Herunder ses billeder fra henholdsvis:

  • Kloakarbejde udført for FDF
  • Skånsom opgravning for jordvarme og kabler
  • Støbning af vandtanke for Sabro Vandværk
  • Belægning udført for privat bygherre

Aage Wegener & Søn A/S tilbyder desuden alt inden for murerarbejdetømrerarbejde, lægning af tag og energivejledningKontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.


Michael Nielsen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz
Top