Skal du have ordnet dit tag?

Aage Wegener & Søn A/S varetager forskellige opgaver inden for tagarbejde i Skanderborg, Aarhus og omegn. Vi har flere års erfaring med renovering af tage, så du blandt andet undgår svamp, fugt eller andre skader.

Med vores erfaring og professionelle tilgang kan vi hjælpe vores kunder med rådgivning og inspiration, hvis de skal have nyt tag. Vi ved hvor vigtigt det er, at taget matcher ejendommen, og derfor tager vi også ud og vejleder vi også vores kunder, så de får den bedste løsning. 

 

Få gode råd og vejledning omkring tag

Det er vigtigt, at du med jævne mellemrum vedligeholder dit tag, så du undgår utætheder og andre skader. Hvis du trænger et nyt tag, står vi klar til at rådgive og vejlede dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 52 05 99, uanset om det er små eller store opgaver du skal have lavet.

 

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Hos Aage Wegener & Søn A/S er vi medlem af Dansk Byggeri, som sikrer vores kunder en garantiordning. Vi udfører altid et stykke kvalitetsarbejde, men det er vigtigt, at vores kunder ved, at med garantiordningen er de sikret en dækning af byggesjusk, fejl og mangler.


Michael Nielsen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz
Top